Odata cu criza economica din anul 2008, fiind angajat, salariul mi-a fost diminuat, fapt pentru care am cautat o solutie alternativa pentru a-mi completa veniturile.

In luna martie 2008, fiind secondat de un batran apicultor, mi-am cumparat de la un targ apicol inventarul minim: dalta, masca, etc si 10 lazi goale pe care in luna mai le-am populat cu albine.

Mierea de tei fiind prima miere stoarsa de familia mea, tin minte acest lucru intrucat am stors in apropiere de stupina, intr-un loc improvizat, cu o centrifuga antica, primind zeci de intepaturi pe tot corpul. Aceasta a fost si ziua in care am fost botezat de albinele mele drept apicultor.

Pas cu pas, albinele mi-au rotunjit veniturile si m-au ajutat sa ma relaxez in timpul lucrarilor efectuate la ele si nu numai. Azi, vin sa va spun ca orice activitate poate fi ridicata la rangul de stiinta si neintrecuta arta cand este invatata si practicata cu pasiune.

Albinele melifere, cu viata lor minunat organizata si produsele lor binefacatoare oamenilor, cultiva in sufletul celor care staruie sa le cunoasca o mare pasiune pentru albinarit.

Avantajul nostru e pasiunea pentru albine si produsele noastre si nu uitati : noi crestem si exploatam albinele producand o miere 100% naturala pentru a dumneavoastra sanatate.

 

In incheiere, va uram tuturor clientilor sa fiti vrednici ca albinele si dulci ca mierea lor.